About

Geldhof-Decoene is een gepassioneerd architectenbureau,  begaan met renovaties en nieuwbouwprojecten in de openbare of privésector. Gespecialiseerd in energiezuinig en duurzaam bouwen, restauratie en energieverslaggeving.

Bij ons draait alles meteen om "jou". Wij maken graag tijd om te luisteren naar jouw idee, jouw ontwerp, jouw probleem, jouw verhaal en jouw budget. Omdat we door te luisteren vooral dat willen horen wat niet gezegd wordt. Dat wordt dan meteen ook onze uitdaging!

Jouw verhaal wordt de leidraad van onze samenwerking. Niet alleen de functionaliteit, duurzaamheid en stijl zijn onze bekommernis. Jouw elementen, je eigen "hoek er af", jouw "goed gevoel" , daar is het ons om te doen. Onze "begaanheid” met jouw project creëert verrassende mogelijkheden! Omdat we in elk project dat wij ontwerpen ook zelf zouden willen verblijven!

GD-architecten - Koksijde

Persoonlijk

Het is jouw project! Stap voor stap leggen we samen een weloverwogen en bestudeerd traject af. Van tekentafel tot laatste likje verf. Onze eigen oprechte betrokkenheid hierbij staat garant voor een succesvol project.

Plezier

Jij moet plezier beleven aan jouw plannen! Wij staan daarbij permanent letterlijk aan jouw kant! Van begin tot eindresultaat. Pas met jouw  "goed gevoel" bij het eindresultaat voelen wij ons als architect ook geslaagd.

Professioneel

Jouw verhaal verdient onze professionele aanpak. Ervaar zelf onze creativiteit, vakkennis, luisterbereidheid, open communicatie en oprechte betrokkenheid. Allemaal competenties voor een succesvol project. 

Passioneel

Onze passie voor architectuur is grenzeloos! Jouw verhaal, in combinatie met onze expertise, gedrevenheid en creativiteit weerspiegelt zich in de unieke uitstraling van jouw project, jouw thuis. Daar gaan we samen voor!

Gd-architecten Koksijde
 
Samen op weg naar jouw droomproject.
 
In een sfeer van wederzijds respect, open communicatie en vertrouwen.
 
Op die manier kunnen we samen grenzen verleggen!
" Je begint pas te zien als je uitgekeken bent "
Wouter GELDHOF
Architect / Zaakvoerder
Wouter Geldhof
Read more about Wouter GELDHOF
“ Je erft de aarde niet van je ouders, je leent de aarde van je kinderen ”
Kathy DECOENE
Architect / Zaakvoerder
Kathy Decoene
Read more about Kathy DECOENE
.
Charlotte LAPON
Architect-Assistent
Charlotte Lapon
Read more about Charlotte LAPON
.
Kimberly DERIEUW
Architect
Kimberly Derieuw
Read more about Kimberly DERIEUW